Udskift strømforsyning

Jeg har endnu ikke selv haft brug for at skifte strømforsyningen i min Slimline s3130, da jeg har holdt mine øvrige hardware udvidelser indenfor de 160 Watt, som den originale strømforsyning leverer.

Hvis jeg en dag skulle anskaffe mig en ny strømforsyning, laver jeg selvfølgelig en video hvor jeg viser hele arbejdsprocessen på samme måde som mine andre videoer.

Administratoren af The highly rated HP Pavilion Slimline PC thread, har lavet en lille video, hvor han sammenligner 3 forskellige strømforsyninger, og viser de basale skridt ved udskiftning af strømforsyning.

Bemærk, at du i så fald skal have fat i en 20 to small 24 Pin ATX Converter Adapter, hvis du ikke selv er fiks på fingrene til selv at skifte stikket på den nye med stikket fra den originale.

Jeg har set adapteren på Amazon.com til $8,38 (12. juli 2011), men du kan sikkert også finde den andre steder.

OBS: Pas nu på med at sætte hardware i, som udvikler meget varme. Det er ikke sikkert kabinettet kan skille sig af med al den ekstra varme. Få i hvert fald stillet din Slimline s3130 et sted hvor varmen let kan komme væk, som nede i gulvhøjde og ikke oppe under loftet i et skab.