Walkman

Oprettelsesdato: 14-08-2011 06:51:18

OBS: Kun til Xperie X10 mini og mini pro med root.

Fordi standard musikafspilleren er alt for simpel og fordi langt de fleste musikafspillere fra Android Marked er fyldt med alt muligt, er denne port af Walkman app fra Sony Ericsson W8 helt perfekt.

Kan hente CD-cover og sangtekster.

Billederne ovenfor er fra XDA-tråden.

Installation

Du kan installere Walkman med xRecovery eller ved en lille simpel manuel kopiering af app'en til system/app. Jeg er mest til den manuelle fil-kopiering, så her følger en vejledning til den.

Hent Walkman.apk filen fra XDA (den kan hentes direkte til din X10 mini / X10 mini pro med QR-link)

Start Super Manager, og sikre dig, at Super Manager har Superuser rettigheder (se min vejledning her).

Tap på File Explorer og naviger til det sted hvor du gemte Walkman.apk. Hvis du downloader direkte til din X10 mini / X10 mini pro, vil Walkman.apk filen blive gemt i Download mappen.

Sæt flueben ud for filen og tap på copy knappen (med de to overlappende dokumenter mellem huset og saksen).

Naviger til roden og derfra naviger ind i System mappen. En popup vil spørge om du vil ændre læse/skrive rettighederne. Tap på R/W knappen.

Naviger ind i app mappen og tap på indsæt ikonet (clipboarded mellem saksen og skraldespanden). Du får sikkert en besked om at der ikke var plads til filen. Det skal du blot ignorere, den er blevet kopieret.

Rul ned til bunden og find Walkman. Sæt flueben ud for filen og slide menu-knapperne til venstre indtil der dukker en knap op med tre 7-taller. Tap på knappen med de tre 7-taller, og skift file mode som vist på billedet nedenfor og tap på OK.

Genstart mobiltelefonen.

Din nye walkman app fremgår nu af din app-liste.