Mini Rom Manager

Oprettelsesdato: 02-07-2011 08:05:02

OBS: Kun til Xperia X10 mini pro

Mini Rom Manager kan ikke hentes fra Android Marked, men app'en skal hentes fra xda og installeres manuelt fra SD-kortet.

Jeg har brugt app'en til at indstille QWERTY-tastaturet på min Xperia X10 mini pro til dansk, så ÆØÅ mv. fungerer korrekt.

Der ud over kan app'en installere ClockworkMod Recovery (CWM).

Installer Mini Rom Manager

  1. Opret en mappe på microSD-kortet og kald den f.eks. APK.
  1. Hent Mini Rom Manager og gem apk-filen i APK-mappen.

Start Super Manager (eller din foretrukne file explorer) og vælg File Explorer og naviger til APK-mappen.

Vælg Mini Rom Manager og derefter tap på install-knappen (nederst til venstre).

Bliver du spurgt hvilken handling der skal fuldføre handlingen, så vælg Pakkeinstallationsprogram.

Måske bliver du bedt om at give adgang til installation fra usikre kilder. I så fald skal du vælge Indstillinger, og herefter sætte flueben ud for Ukendte kilder. En advarsel vil blive vist, som du blot accepterer ved tap på OK.

Installer ClockworkMod Recovery (CWM)Mini Rom Manager har en funktion til installation af CWM.

Start Mini Rom Manager fra app menuen. Accepter advarslen ved tap på Agree. Tap på Install CWM Recovery, og vent til du får en notifikation om at installationen er fuldført.

OBS: Mini Rom Manager vil hente CWM fra internettet, så det vil være praktisk hvis din Xperia X10 mini pro er nettet via wifi.

Dansk QWERTY tastaturI Mini Rom Manager er der en funktion til at indstille det dansk hardware tastatur, så ÆØÅ mv. virker korrekt.

De fleste fornuftige custom ROM kommer med app'en forud installeret. Hvis ikke, så følg min vejlening ovenfor til at hente og installere app'en.

Start Mini Rom Manager og gå til fanen; Settings and Extras. Tap på funktionen; Change HW Keyboard Layout og vælg qwerty-no-dk i listen.

Hvis du oplever at ÆØÅ og andre special-tegn som f.eks. @ ikke sidder rigtigt når du bruger tastaturet, så long-tap (sæt fingeren og lad blive på skærmen) der hvor teksten bliver skrevet, indtil der popper en menu op.

Rul ned til bunden i menuen og vælg Inputmetode. Herefter vælger du Standardinput. Nu kan du igen skrive ÆØÅ mv.