Cloud Backup‎ > ‎

box

indsendt 1. jul. 2012 03.47 af Emperor   [ opdateret 14. jul. 2012 23.10 ]
Med den gratis udgave af box er der ikke mulighed for automatisk synkronisering. Til gengæld er der mulighed for at oprette et netværksdrev til box'en. Mere herom straks nedenfor.

Man starter ud med 5 GB, men der er altid en eller anden kampagne (Android app - inviter kollega), så man uden de større udfordringer får 50 GB gratis på livstid. Den maksimale filstørrelse er dog fortsat 100 MB.

Deling af mapper og indhold er utroligt simpelt, og der er en rigtigt overskueligt versions oversigt for de filer man løbende arbejder sammen om.

Der er mulighed for at oprette Google-dokumenter direkte fra box-mapperne.

Dokumenter og præsentationer kan vises direkte i web-browseren, hvilket gør deling og henvisning endnu lettere, ligesom de kan integreres i en blog eller socialt medie som f.eks. LinkedIn.


Mobil adgang
Selvfølgelig har du adgang til box fra din mobiltelefon med original app fra box.

Der findes også gode apps til synkronisering fra mobiltelefonen, så man f.eks. kan tage en backup af SD-kortet. Se f.eks. FolderSync Lite.box-netværksdrev
Der er desværre ikke automatisk synkronisering med den gratis udgave af box. Til gengæld kan man oprette adgang til filerne i box, som et netværksdrev. Det giver også mere frihed til hvilke filer man ønsker at tage backup af.

Fra Funktioner, vælges Tilknyt netværksdrev. Boksen der dukker op udfyldes som vist nedenfor. Som drev-bogstav benytter jeg B. Det passer godt til "box".


I den næste boks udfylder du login informationerne, og så er netværksdrevet oprettet.


Jeg har lavet et flot ikon, som jeg benytter som drev-ikon til mit box-netværksdrev. Du kan hente ikonet nederst på siden. Til at skifte ikonet for drevet bruger jeg dette lille program.

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til netværksdrevet, så prøv at udskifte "https" med "http", altså uden S.

Du vil sikkert opleve, at netværksdrevet ikke automatisk opnår forbindelse når computeren starter.

Det skal du ikke være bekymret over. Klik blot på ikonet til drevet, og forbindelsen bliver etableret.


ċ
Dropbox.zip
(52k)
Emperor,
8. jul. 2012 09.27
Comments